Lystopad - золота картка будівельної компанії Вертикаль

21.04.2020

Lystopad часто з’являється у соцмережах іванофранківців та гостей міста. Адже важко пройти повз цей житловий комплекс, не зупинившись: вдень він закохує у себе яскравими муралами на фасадах будинків, які вражають своїми масштабами, а ввечері заворожує унікальною підсвіткою.

Будь-яке європейське місто підсвічує ті будівлі, якими пишається. БК Вертикаль довела, що гордістю Івано-Франківська може стати не лише пам’ятка архітектури, а й цілий житловий комплекс. Архітектурне освітлення чудово підкреслює силует довершених ліній ЖК Lystopad та робить його неповторним.

Ідеальна локація вашого дому

Комплекс преміум-класу має чимало переваг, окрім красивого вигляду з вулиці. Адже БК Вертикаль дбає про комфорт мешканців, ретельно продумуючи наперед усі зручності.

Насамперед варто розповісти про локацію. Lystopad розташований всього у 5 хв від центру Івано-Франківська на березі річки Бистриця. Мешканці зможуть насолоджуватися сімейними прогулянками на природі, вранці побігати біля річки або вигуляти собаку, а ввечері влаштувати барбекю з друзями.

У комплексі все ґрунтується на зручності та комфорті, невід’ємною частиною яких є розвинена інфраструктура. Поблизу є все необхідне: школа, дитячий садок, торгові центри, ресторани, пошта, аптеки, банк, АЗС, автомийка і навіть пральня. Все у пішій доступності для мешканців Lystopad.

Ще одна вагома перевага проєкту – швидке сполучення з іншими частинами Івано-Франківська:

▪️ 5 хв автівкою до центральної частини міста

▪️ 2 хв пішки до зупинки громадського транспорту

▪️  5 хв автівкою до залізничного вокзалу

▪️ 5 хв автівкою до кінотеатру

Тандем стилю, комфорту і безпеки

Знайомлячись із Lystopad, перше, на що ви звернете увагу, — це безперечно фасад. А підійшовши ближче, побачите затишний двір у житловому комплексі: він є закритим та вільним від авто, що захищає мешканців від зайвого шуму та непроханих гостей. Вхід у двір — через відеодомофон, і це не єдина деталь, яка свідчить про підвищений рівень безпеки, про який подбала БК Вертикаль. Але про це трохи згодом.

На території передбачено сучасний і екологічний дитячий майданчик. Батьки зможуть бути спокійними, поки діти гратимуться у закритому внутрішньому дворі. Майданчик стильний та гарно вписується у концепцію комплексу. До речі, окрім звичних гойдалок та гірок, на дитячому майданчику ЖК Lystopad є батут, який так полюбляють діти. А також цілий скеледром із тунелем-лабіринтом.

А зараз розповімо детальніше про під’їзди. При вході відеодомофон, тож доступ до будинку матимуть лише мешканців, використовуючи для входу особисту карту. Також БК Вертикаль подбала про додаткові зручності для людей з особливими потребами: входи у кожен під’їзд обладнані пандусами.

Інтер’єр у під’їздах вирізняється стильним дизайном, під’їзди оздоблені якісною керамічною плиткою приємних кремових кольорів, освітлення з датчиками руху. 

У кожному під’їзді є по два ліфти преміальної комплектації, швидкісні та просторі – одночасно вміщують до 13 людей. Не потрібно довго чекати, поки приїде ліфт, не доведеться іти сходами, якщо він переповнений. До речі, ліфт їде прямо у підземний паркінг, де мешканці залишатимуть власні авто.

І про найцікавіше — квартири, адже саме у них мешканці проводять найбільше часу. Lystopad може похвалитися ретельно продуманим плануванням квартир. Тут достатньо простору, але водночас немає зайвих метражів.

Завдяки панорамним вікнам у такому домі завжди буде багато світла, а з вікон можна насолоджуватись мальовничими краєвидами міста. Є квартири з виглядом на річку та гори.

Квартири житлового комплексу повністю готові до ремонту. Для цього їх наповнили усім необхідним, використовуючи якісні та безпечні матеріали.

У квартирах передбачено:

▪️ сучасний відеодомофон

▪️ тепла підлога у кухні, коридорі, ванні та санвузлах

▪️ енергозберігаючі вікна та вітражі

▪️ якісні вхідні двері

▪️  теплозберігаюча, шумоізолююча та вогнетривка стяжка

▪️ стіни з гіпсовою штукатуркою

▪️ опалення «під ключ»

▪️ лічильники на усі комунікації

▪️ мідна електропроводка з автоматною групою

▪️ кабельне ТБ та швидкий інтернет на усій території ЖК

Надійна інвестиція

Квартири у еко-зонах у наш час вважаються престижними та затребуваними. Саме такою є нерухомість у житловому комплексі  Lystopad, який розташований поблизу річки. Об’єкт є ліквідним, що дає гарантію на стабільний попит навіть через кілька років, такій нерухомості жодна криза не буде страшною.

Завдяки перевагам житлового комплексу Lystopad прогнозоване зростання вартості квартир на 40% вже за 3 роки. Не менш важливим є те, що будівельна компанія Вертикаль має імідж перевіреного девелопера, відповідального та чесного, якому люди довіряють упродовж 10 років.

Окрім класичного вкладення каптіалу у квартири є можливість придбати комерційні приміщення для ведення власного бізнесу. Такі простори передбачені на першому поверсі комплексу. Тут можна відкрити приватну клініку, bеauty-бар, тренажерний зал, коворкінг та навіть кінотеатр! Наявні площі від 119 до 516 квадратних метрів.

Інвестиція у нерухомість з БК Вертикаль є надійною, безпечною та вигідною. Якщо ще залишились питання — читайте матеріал: Чому вигідно інвестувати у нерухомість саме тепер: відповіді на ТОП 6 запитань.

📩 Щоб бути в курсі останніх подій та пропозицій БК Вертикаль, підписуйтесь на Telegram-канал: t.me/vertykalua

Назад до новин